God Jul och ett Gott Nytt År!

december 23, 2011 – 16:51

Dan före dopparedan gott folk! Nu blir det julledighet i rapporteringen och dagsläget är att fastigheterna i område 1 och 2 är inkopplade med några få undantag som av olika skäl ännu inte är anslutna. Det har kommit mail med frågor om hur man gör för att koppla upp sig (försökte svara dig Alexander men din mailadress var fel) och det enklaste är att ansluta datorn med kabel till en av portarna på den nya switchen och då kommer ni till Wexnets beställningssida när ni startar webbläsaren. Sedan är det bara att fylla i lite uppgifter och beställa tjänster.

Goda nyheter för er som ännu inte är anslutna är att all grävning och fiberblåsning är klar så i januari är det inkoppling av fastigheter som gäller för hela slanten.

Det är elva veckor sedan PEAB dundrade in med skopa och spadar i norra området och jag förslår att vi lyfter på hatten för hur alla inblandade skött sina uppgifter. Själv har jag hängt över axeln på gubbarna och kan intyga att dom alla, förutom att vara riktiga yrkesmän, också är förbannat trevliga. Så från oss lantisar till er yrkesmän, en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År! Vi ses i januari.

 1. 4 kommentarer på “God Jul och ett Gott Nytt År!”

 2. Hejsan igen!har pratat igen med både wexnet o Bahnhof, och som du säger i texten ovanför, så ska man bara ansluta en kabel till den nya switchen.

  Men när jag gör detta så händer ingenting? Kan det vara så att vår fastighet inte är inkopplad ännu då?

  Skrivit av Alexander den 27 Dec, 2011

 3. Fixat:)

  Skrivit av Alexander den 27 Dec, 2011

 4. Härligt Alexander! Om du gjorde något utöver att ansluta dig direkt till switchen får du gärna berätta det. Det kan hjälpa någon annan som får problem.

  Lycka till med din fiberkoppling.

  Skrivit av Björn den 27 Dec, 2011

 5. Satte kabeln i första uttaget,men det funkade inte så satte den i uttag 2 istället o då fungerade det.

  Skrivit av alexander den 27 Dec, 2011

Kommentarer avstängda.