Nu fladdrar det i gardinerna

december 19, 2011 – 22:48

Så var vi inne i julveckan och fastighet efter fastighet kopplas in. Område 1 är klart och denna vecka får även område 2 kontakt med omvärlden. Andreas från Network Solutions sätter fibern på plats med säker hand och efter någon timma är det också inkopplat och uppmätt i noden. Efter aktivering och ett val av tjänsteleverantör (en enkel och smidig process) är det full fart i fiberkabeln.

I område 3 ska denna vecka också de sista tomrören och en del fiberblåsning fixas för att sedan göras helt klart under januari. En sämre start på det nya året kan man nog tänka sig. Och i vanlig ordning kollar ni förstås in Bildgalleriet?

  1. 2 kommentarer på “Nu fladdrar det i gardinerna”

  2. tjena , nu går det undan!!. jag bor i norr i område 3 och undrar om det kommer bli klart här i början av januari ?.

    Skrivit av oskar den 20 Dec, 2011

  3. Hej Oskar,

    Jag pratade med grabbarna igår och beskedet jag fick var att område 3 planeras vara klart under januari. Fastigheterna kopplas ju in norrifrån så du ska inte behöva vänta till sist men det finns inte något datum utlovat. När inkopplingen börjar går det undan så det skiljer nog inte så mycket mellan första och sista fastigheten. Men det är värt att vänta på, en proffsig installation och det fungerar perfekt.

    Skrivit av Björn den 20 Dec, 2011

Kommentarer avstängda.